#10 KEER &MAR LEZEN VANUIT JE LUIE (LUXE) STOEL

Een mooie fauteuil is naar mijn mening essentieel in je interieur. Onlangs kocht ik bij de Sofacompany een fantastische donkerblauwe velvet stoel mét gouden pootjes, jawel jullie lezen het goed: donkerblauw velvet met goud! Je vindt hem via deze link! In mijn ogen de perfecte combi en echt een eyecatcher voor ons huis. Zo eigenwijs als ik was, kocht ik hem en zette ik hem in het huis. Met als resultaat een eindeloze discussie waarom deze stoel niet in ons huis zou passen en dat meneer nog steeds een man was en dit hem echt te ver ging (de gouden pootjes waren het grootste probleem). Uiteindelijk sloten we een compromis en mocht de stoel blijven, alleen dan boven in de slaapkamer (ooit krijg ik hem nog wel beneden). Tip van de dag: overleg toch eerst even met manlief! Desalniettemin wil ik jullie een aantal van deze prachtige pronkstukken natuurlijk niet onthouden. Mijn favorieten zijn vooral de fauteuils in donkergroen en okergeel! Klik op de afbeeldingen voor de links naar Pinterest.

Én nog een tip: deze stoelen zijn ideaal om de blogs van &MAR in door te lezen!

1

3

5

7

9

2

4

6

8

10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *