#VOETJES

De temperaturen dalen wellicht met de dag, maar mijn behoefte aan kopjes thee, Netflix en een fijn gezellig huis stijgt juist met de dag. Hoewel iedereen altijd klaagt over de wintermaanden, zijn dit juist mijn favo maanden! Mij maak je niet gelukkiger met oversized truien, winterjassen en een temperatuur die tegen het vriespunt aan zit. Als je nu zit te lezen denk je waarschijnlijk dat ik niet helemaal goed ben. Heus heb ik het ook echt wel koud hoor. Daarom vind ik niets fijner dan me heerlijk te verstoppen in een heerlijk plaid of als een soort Aladdin te zitten op een Perzisch of hoogpolig tapijt. Het fijne aan deze maanden is dat jij je huis zo cosy kan maken als je zelf wilt en daar hoort uiteraard een fijn kleed bij! Ik ben zelf nog opzoek naar het juiste kleed voor in mijn nieuwe huis. Hier een dosis inspiratie met de knapste kleden die ik tegen kwam om jouw huis winter-proof te maken!

1

3

5

7

2

4

6

8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *