#&MARLAUNCH

Zondag 15 oktober was het dan zo ver. Een halfjaar lang heb ik samen met een aantal superfijne en creatieve mensen mogen werken om uiteindelijk &MAR te laten worden wat het nu is. Het was soms een lange en slopende weg maar al met al kan ik alleen maar zeggen hoe blij ik hiervan werd, elke keer was weer een feestje!

Zo deden we een photoshoot in Amsterdam bij Studio13. De reis zelf was al een heel avontuur. Het resultaat: met twee auto’s midden op een trambaan staan op de dam met een naderende tram. Vervolgens moesten al mijn dierbare spullen met een soort mini hijskraan naar de derde verdieping gehesen worden. Even een klein applaus naar Amber, Iris en Loretta die mij deze dag enorm hebben bijgestaan en het tot een succes hebben gebracht!

Vervolgens deed ik mijn eerste binnenkijker bij HappyJune samen met Chantal. Dit was zo’n ontzettend leuk gezin en zij hebben echt mijn hart gestolen. Naast dat hun huis zo fantastisch was, was het ook nog eens enorm gezellig! Ook mega thanks naar jullie lieve Ilse, Ivo en kids! En ook natuurlijk naar jou Chan, bedankt voor alle foto’s, het meedenken en het uitwerken hiervan!

Als tweede binnenkijker mocht ik naar Coevorden. Ik kon je zeggen dat was me een reisje wel. Maar gelukkig had ik heel leuk gezelschap en mocht ik niet klagen. Marlou ging met mij mee om het huis van Stephan te fotograferen. Wij vielen hier van de een in de andere verbazing, wat was alles mooi en goed gemaakt. Mega bedankt Stephan en Judith dat we bij jullie mochten kijken en Marlou ook jij mega bedankt voor je hulp en prachtige foto’s!

Degene die het hele proces heeft gevolgd en over wist te zetten in beeld is Eva van Design Market. Ik ben ontzettend blij hoe jij mijn ideeën hebt om kunnen zetten in werkelijkheid. Je dacht mee, je was enorm creatief tijdens het hele proces en communiceerde continu om mij op de hoogte te houden van alles wat je deed en wat er met mijn site gebeurde ondertussen. Mega thanks hiervoor!

Tijdens mijn lanceringsfeestje waren de liefste mensen waren aanwezig zoals familie, schoonfamilie en veel vrienden. De taart en cupcakes komen van Lola’s (iedereen aan te raden, tenminste als je niet op de calorieën let) deze waren gemaakt van Red Velvet met een crème van Kinder Bueno. Echt een dikke vette aanrader (letterlijk en figuurlijk)! Daarnaast hadden waren we ontzettend lucky met het weer en dronken we heerlijk in het zonnetje één wijntje (uiteraard werden dat er meer)!

Nogmaals naar iedereen die er was en die heeft mee geholpen op wat voor manier dan ook. Heel erg bedankt! Ik kijk met een super trots gevoel terug en ben enorm dankbaar voor iedereen om mij heen! 

En lieve Mike, zonder jou had ik het niet gered. Je hebt me enorm gesteund, voorzien van advies gevraagd of ongevraagd (soms tot lichtelijke irritatie van mij). Je hebt me enorm geholpen en ik was soms een echte Business-zilla maar jij zette me dan weer even met beide benen op de grond. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken!

Liefs,

Martika

Volg @martikaroelofs op instagram!

Een reactie op “#&MARLAUNCH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *