#VERZAMELDRIFT

Je kan nergens genoeg van hebben (nu klinkt dit heel materialistisch) maar als het aankomt op het gebied van kopjes, bordjes en bestek (liefst in goud please) dan krijg ik nooit genoeg van het merk HK Living. Elke keer zorgen zij er weer voor dat je kan genieten van je cappu uit de mooiste keramieke mokken, perfecte Instagram feed kan creëren met de leukste kleuren borden én alles ook nog is super leuk kan combineren. Zoals je al merkt ik ben fan number one!

HK Living is een Nederlands merk (say what!). Wij kunnen ook echt wel wat hier hoor in dit kikkerlandje. Al kijken we het misschien een klein beetje af van onze Scandinavische buurtjes. HK Living staat er om bekend dat alles handgemaakt is, hierdoor ontstaat een natuurlijk karakter en zullen er nooit twee identieke artikelen zijn. Het mooie van dit merk vind ik hun eigenheid in producten. Ze weten als geen ander de trends van nu te vertalen naar prachtige producten maar wel met een geheel eigen touch.

 

Een trend die je nu veel ziet zijn de keramische producten. Ik hoor van mijn moeder nu zeggen; dit hadden wij vroeger ook allemaal. Bedankt waar is dit nu? Geintje natuurlijk mam! Ik ben enorm fan van deze trend en wil het liefst alles hebben. Langzaamaan spaar ik de verschillende borden, kopjes en mokken. En ook hun theepot met bijpassende mokken staan op mijn verlanglijstje (ik hoop dat alle sinterklazen en kerstmannen op dit moment meelezen).

 

Nog eventjes doorsparen en ik kan net zulke mooie plaatjes schieten als deze die ik via Pinterest heb gevonden. Wat is nou leuker dan een mooie gedekte tafel met een bonte verzameling aan dit leuke serviesgoed? HK living heeft overigens niet alleen fantastisch servies maar ook meubels en andere woonaccessoires waar je U tegen zegt.

 

HK Living is te koop bij o.a. Sissy-Boy, Bol.com, VTwonen en Wehkamp (tegen zeer schappelijke prijsjes). Dus mocht je je verlanglijstje bij de lootjestrekker van dit jaar nog niet hebben ingevuld heb ik je hopelijke wat inspiratie gegeven!

Liefs,

Martika

Volg @martikaroelofs op instagram!

Een reactie op “#VERZAMELDRIFT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *