#PICASSO MUURTJE

De naam zegt het al, een schilderij als muur. Hoe tof zou dat zijn? Ik ben tegenwoordig helemaal gek van printjes. Of het nou op borden of op de muur is, voor mij is het allemaal fantastisch! In mijn woonkamer pronkt een enorme IXXI met kleurrijke bloemen van Jan Davidsz de Heem. Echt als ik mijn hele woonkamer er mee had kunnen behangen had ik dat ook gedaan!

Toen ik een tijdje terug voorstelde om het toilet misschien te behangen met een zwarte met gouden pelikanenprint, gewoon om even te proberen, je kent het wel. Was ik eigenlijk in de veronderstelling dat mijn vriend mij achter zou laten en even een rondje ging lopen om dit te laten bezinken. Maar juist het andere gebeurde, hij vond hem heel tof! Daar gingen we, naar een speciale winkel in Nijmegen waar ze Artewall behang verkopen (echt een dikke vette aanrader die Arte).

 

 

Helaas was het prijskaartje wat minder fijn dan het o zo mooie behangetje en ging alsnog mijn verkooppraatje niet door bij mijn vriend. Desalniettemin wil ik jullie natuurlijk niet onthouden van een dosis inspiratie wat betreft mooie muurtjes. En geloof me, die te bonte gekleurde print muur komt er heus wel.

 

 


Ik neem aan dat jullie niet eens deze hele blog hebben afgelezen maar dat jullie vliegensvlug naar de dichtstbijzijnde winkel zijn gerend om zo’n tof behangetje te scoren. Heb ik ongelijk? Veel behangplezier!

 

Liefs,

Martika

Volg @_andmar op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *