#EATLIKEAQUEEN

Vino di blanco en een roze velvet stoel por favour!

Als ik zeg dat ik van lekker eten hou gelooft iedereen dat meteen. Iedereen die mij kent weet dat ik oneindig veel kan eten. En niet in de zin van ik kan veel eten en daar zie je niks van, maar meer in de zin van ik hou van lekker eten en doe dat wanneer ik wil zonder op te letten. Ja ik hoor jullie denken, allesbehalve gezond. I know, en ik sport echt weleens. Met de nadruk op weleens. Maar daar gaat het niet om. Want wat maakt lekker eten nou nog lekkerder?

Je raad het al, één te-fancy-hippig restaurant, met goud bestek, velvet stoeltjes en mooie donkere kleuren op de wand. Je snapt hem he! Yes het overtuigen is gelukt. Tegenwoordig kies ik een restaurant meer uit om hoe het eruit ziet op Instagram dan dat ik daadwerkelijk de menukaart grondig doorspit. Ook dat doe ik heus wel, maar pas als het interieur past bij mij. Bij mij als persoon, de persoon die heel gelukkig wordt van mooie designstoeltjes en mooie bordjes waarop een nog perfecter gerechtje ligt. Kijk zoveel heeft een mens niet nodig toch?

 

Mijn Pinterest staat er ook vol mee moet ik zeggen. Mooie hoekjes van diverse restaurants. De een nog mooier dan de andere. De een nog perfecter dan de ander. Ja mening restaurantondernemer weet tegenwoordig wel hoe hij of zij al die Instagrammers weet te lokken naar hun mooie restaurant.

 


Hier een aantal van mijn favorieten hotspots in Nederland:
Mama Kelly, Roses Rouge Bar, Conservatorium Hotel, Pulitzer Amsterdam. Deze vier zijn echt dikke vette aanraders, letterlijk en figuurlijk. Ik zeg er alvast bij; ze zijn niet allemaal even goed voor je portemonnee!

 

Veel eet-zit-kijk plezier!

Liefs,

Martika

Volg @martikaroelofs op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *