#DÉ TRENDKLEUREN VAN 2018

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kleurtje van het land? De trendkleuren van 2018 zijn weer bekend! Grote merken als Flexa en Histor hebben hun kleur van het jaar weer uitgekozen. Van een mooi oudroze kleurtje tot een intense paars-blauwe kleur. Lees snel mee over de kleur Heartwood (Flexa) en Climax (Histor). 

Heartwood, een kleur die ik vorig jaar al spotte tijdens de VT-wonen beurs. Zo’n roze kleurtje doet het bij mij sowieso al goed. Deze warme kleur is in verschillende interieurs op allerlei manieren te combineren. Deze kleur geeft naar mijn mening een kalmerend en rustig gevoel. Heartwood is ook prachtig met tinten die net wat donkerder of lichter zijn. Ben je enthousiast over deze kleur maar durf je het nog niet aan of meteen je hele muur te schilderen? Schaf dan de superhandige kleurtesters van Flexa aan, echt een hele fijne lifehack. 

Naast Flexa heeft ook Histor dé kleur van 2018 uitgekozen. Climax! Nu hoor ik je denken, Qlimax is toch ook een of ander stampfeestje? Ja helemaal waar, maar deze Climax is net wat anders. Deze sophisticated kleur heeft een diepgrijze kleur met een warme ondertoon. Combineer deze intense kleur met okergeel of een pasteltint en je hebt helemaal een interieur van nu!

 

Het is bijna weekend, dus ren naar die Gamma, Praxis of Kwantum bij je in de buurt. Neem een kwast in je ene hand en in de andere hand uiteraard een lekker wijntje. Wedden dat dat muurtje dan zo klaar is! 

Veel schilderplezier!

Liefs,

Martika

Volg @_andmar op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *