#THE SEVENTEAM

Modern met een knipoog naar de jaren zeventig. Deze trend zoals ik hem noem de Seventeam staat voor retro kleuren in combinatie met een bonte mix van patronen en vormen. De aaibare producten in combinaties met veel franjes. Het prachtige lijnenspel met een architectonische omgeving. Een trend die veel hartjes zal veroveren!

Van Boho Chic tot Retro Glam. De seventies trend neemt zijn plaats weer in, in de wereld van interieur en design. Deze trend bevat een overdosis aan iconische kunstobjecten en muziek. Het kleurenpalet uit de jaren zeventig is gevarieerd van bold & bright tot moody & muted. Bonte mixen van kleuren als oranje en roze doen het erg goed in deze trend. Pas verschillende patronen en dessins toe in accessoires en creëer een prachtige mix van deze trend.

Top designers als Sebastiaan Herkner en Piet boon weten wel raad met deze trend. Deze prachtige vormen maken sfeer en zijn uniek. Het effect van de verschillende kleuren en het diagonale lijnenspel zet een verrassend beeld neer. De stoelen zijn bijna kunstobjecten om te zien maar zitten ook nog eens ongelofelijk lekker.

Wil jij deze trend toepassen in jouw huis maar vind jij de designproducten van Piet Boon of Sebastiaan Herkner te duur? Ga dan naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel en ik weet zeker dat jij daar pareltjes van interieurschatten gaat vinden die bij deze trend passen! Of mix allerlei patronen en vormen om ook zo het gewenste effect te creëren.   

Iedereen ziet altijd op tegen de maandag maar als ik even de kans zie ga ik juist dan naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel. Alle spullen die dat weekend zijn opgehaald worden dan neergezet, meeste kans van slagen dus! Veel shop en mix plezier!

Liefs,

Martika

(Al het gekozen beeld is afkomstig van Pinterest)

Volg @_andmar op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *