#PINKIESWEAR

‘’ Een roze badkamer dat is wat we moeten doen! ‘’. Dit zei ik tegen mijn vriend die bijna door mijn nog steeds niet geliefde blauwe velvet stoel met gouden pootjes zakte. (Maar he; hij zit er wel op, 10 points por moi). Bij IKEA zag ik een badkamer met roze tegels. Echt meer dan amazing, fabulous en glamorous tegelijk.

Ik weet dat ongeveer driekwart van Nederland nog steeds in een grijze of witte betegelde badkamer doucht en zijn of haar tanden daar poetst maar even eerlijk, als je meegaat met de tijd waarin ongeveer niks te gek is zou ik zeker voor die roze badkamer gaan. Of voor de mannen die zich nog net geen flamingo willen voelen zijn er ook genoeg andere fijne kleurtjes welke je kan toepassen in de badkamer.

Maar even terug naar mijn nieuwe doel in huis. Roze tegels dus. Doordat ik elke ochtend om 7 uur in de auto zit kan ik in de ochtend wel wat kleur gebruiken. Want zeg nou eens zelf, om 6 uur de ochtend in een spierwitte badkamer met schel licht van ongeveer een tl-bak wordt niemand blij van. Geef mij maar roze tegels afgewerkt met zwarte kranen en douchekoppen.

Alhoewel je bij deze roze tegels echt wel alle kanten uit kunt. Om het helemaal bont te maken gebruik dan gouden elementen in de afwerking en decoratie. Is dit allemaal toch net iets te heftig maar wil je wel net anders zijn dan de rest van Nederland? Maak dan gebruik van de zilver kranen en elementen die we allemaal kennen.

 

Geniet van al deze mooie foto’s van roze badkamers. En als je goed kijkt zijn ze echt niet allemaal hetzelfde hoor! En mocht je deze roze badkamer overwegen ben ik meer dan beschikbaar om dit voor je te realiseren

Liefs,

Martika

(Al het gekozen beeld is afkomstig van Pinterest)

Volg @_andmar op Instagram

2 reacties op “#PINKIESWEAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *