#CONFETTI

Met deze trend is het altijd een feestje in huis! Waar normaal confettikanonnen iritaties oproepen bij diegene die het op moeten ruimen kan je van deze Terrazzo Trend alleen maar heel erg gelukkig worden! Deze eeuwenoude trend maakt zijn opmars weer in 2019 op interieurgebied. Deze prachtige steensoort verdiend in ieder huis een tegeltje of wandje!

 

De Terrazzo Trend is zeker geen onbekende en nieuwe speler op trendgebied. Kijk is in een jaren dertig huis en je vindt er de mooiste vloeren die jij je maar kan wensen. Maar ook in oude schoolgebouwen en historische winkelpanden kom je zeker dit materiaal nog tegen in zijn originele staat.

We zien de gekleurde stukjes natuursteen, marmer of glas tegenwoordig overal in terugkomen. Van vloeren tot trappenhuizen tot wanden in de badkamer. De Terrazzo is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en variaties. Waar iedereen nog met z’n hoofd in de marmertrend zit heb ik alvast de overstap gemaakt naar deze trend. Een nieuwe favoriete steensoort als je het mij vraagt.

De Terrazzo trend zijn nu al te zien in hippe koffiebarretjes, chique hotels maar ook als behang en dienbladen. Kies voor fel uitgesproken zoals geel in combinatie met rood en groen. Is dit iets te heftig en ga je liever voor een minimalistische uitstraling? Kies dan voor een Terrazzo in zachte tinten zoals pastel roze en groen.

Combineer deze Terazzo Trend met andere mooie materialen zoals blondhout, verschillende soorten textiel of andere keramische handgemaakte producten.

 

Geniet van deze prachtige plaatjes en laat je vooral inspireren. Knal je toch liever een confettikanon af om een feestje te bouwen? Weet dan dat die confetti tijdelijk is en die op je vloer voor altijd. Terazzo is namelijk tijdloos en zal altijd stijlvol blijven op elke plek in huis. 

Liefs,

Martika

(Al het gekozen beeld is afkomstig van Pinterest)

Volg @_andmar op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *