Martika heeft ons geholpen met de inrichting van onze eet-en woonkamer. We zijn super tevreden! Neemt alle tijd, luistert goed en zit boordevol creatieve en goede ideeën die we zelf nooit bedacht hadden. Er was een goede klik en ze is super attent, ik zou haar bij iedereen aanbevelen!

Esther & Martijn.

 

STUDIO &MAR heeft mijn vriend en mij echt fantastisch geholpen met het kleuradvies in ons huis. Wij hebben onlangs een beneden verdieping gekocht van een prachtig herenhuis. Vooraf hadden wij al een idee omtrent de kleuren. Nou heb ik vaker meegemaakt dat kleuren op de muur anders uitpakken dan verwacht. Martika had een onwijs mooi plan bedacht door middel van moodboards, kleurstalen en materialen en een plattegrond geschetst. Wij kwamen er achter dat de belichting in het huis ervoor zorgde dat we geen ‘donkere’ kleuren moesten nemen zoals in gedachten maar juist rustige pastel kleuren. Zonder Martika hadden we de plank misgeslagen op dit vlak. Dit door af te gaan op inspiratie/ideeën en niet op waar de ruimte goed tot zijn recht komt. De kleuren geven de ruimtes echt een hele warme en rustige uitstraling. We zijn je ontzettend dankbaar. Martika is warm & toegankelijk, adequaat, professioneel, kundig & bekwaam en weet echt waar ze het over heeft. Daarnaast verliep het contact soepel en was er ook ruimte voor een grapje. Ook echt mega praktisch voor de ‘leken’ onder ons, Martika had een plan uitgewerkt waar we deze kleuren verf konden halen en hoeveel verf we per ruimte nodig hadden. Echt in alle opzichten een aanrader! Nogmaals mega bedankt Martika!

Minou & Rens.

 

Martika heeft ons onwijs goed geholpen met kleuradvies voor onze bovenwoning. Waar we voorheen slechts één muur geschilderd hadden en de rest wit, hebben nu alle muren een kleurtje en voelt het veel meer als een geheel. Onze woonruimte straalt nu zoveel meer rust uit en daar zijn we dolblij mee. Martika let op álle aspecten, zelfs lichtinval en wanneer de zon naar binnen schijnt. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik haar niet drie jaar eerder heb geboekt!

Marlou & Freek.

 

We hebben intens genoten, en niet alleen wij, ook onze gasten. We kregen heel vaak de opmerking dat de dag precies was zoals wij als stel zijn, dat de sfeer helemaal erbij paste. Iedereen was onder de indruk van de bloemen, het drukwerk, de meubels, de styling, aankleding. Het voelde compleet. Hoe het eruit zag kan ik zeker benoemen dat het onze droombruiloft was, en hoe wij het van te voren in ons hoofd hadden. We gaan je absoluut aanbevelen aan iedereen die ook maar het woord ‘trouwen’ in de mond neemt 🙂 Je straalde rust uit, dat je compleet de controle had over de situatie en dat je goed wist wat je moest doen. Dat gaf ons ook heel veel vertrouwen. Ook in de communicatie ben je prettig, lekker vlot, en je luistert echt naar wat we zeggen en past zo nodig dingen aan. We zijn zó benieuwd naar alle foto’s, en wat ons betreft mag je ook foto’s gebruiken van de setting voor je eigen werk. We zullen ze doorsturen. Het zelfde geldt voor Rose en Marijn. Ook zij hebben prachtig werk geleverd. Nogmaals, je hebt echt fantastisch werk verzet, we zijn je heel erg dankbaar! Je mag trots op jezelf, zo voor je eerste bruiloft! 

Ruth & Marijn.

 

Martika is een ervaren professional als interieur ontwerper en stylist. Zij heeft ons zeer vakkundig begeleid! Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe re-styling van onze voorkamer, eetkamer en serre van ons huis uit 1927. Maar waar te beginnen bij het opnieuw bepalen van de kleur, de inrichting met meubels en accessoires en de verlichting? We hebben Martika om advies gevraagd voor een kleur-,inrichtings- en verlichtingsplan incl. 3D visueel eindplaatje van de drie ruimtes. En dat is naar volle tevredenheid gelukt. We kunnen nu starten met schilderen en winkelen met het einddoel voor ogen.

Trees & Remi.

 

“Martika heeft ons interieuradvies gegeven voor diverse ruimtes in onze nieuwe huis. Van begin tot eind was Martika enorm betrokken, enthousiast, begreep ze onze wensen en vertaalde ze dit naar een prachtig vormgegeven plan. Vol met materialen, 3D tekeningen, proefpotjes en stalen. 
 
Tijdens het proces was het heel prettig communiceren met Martika. De lijntjes waren kort middels WhatsApp, we hadden wekelijkse afspraken en ze is erg snel geweest met het hele plan. Ze nam ons echt aan de hand mee!
 
Het is heel fijn om precies weten hoe we aan de slag kunnen en het heeft ons enorm ontlast in de keuzestress om ons huis in te richten. Nu kunnen we doelgericht naar de bouwmarkt en woonwinkel om de juiste spullen en materialen te halen. Dit heeft de voorpret enorm vergroot. Martika je bent een topper! 
 
 
 

Lynn & Laurens.

 

“Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een goede interieur stylist. Omdat onze woonkamer in het nieuwe huis qua indeling totaal anders is dan in ons huidige huis, lukte het ons niet om de meubels te plaatsen. Martika heeft goed naar onze wensen geluisterd en na een aantal huisbezoeken een prachtig plaatje neergezet. Het is een sfeervolle woonkamer geworden met warme kleuren op de muur en een goed verlichtingsplan. En dit alles met de huidige meubels!
Martika heeft er voor ons accessoires bij gezocht zodat het een mooi geheel wordt. Als ons huis straks opgeleverd en ingericht wordt zoals op de tekening, komt Martika ons huis verder afstellen. Hoe luxe is dat? Wij willen Martika heel erg bedanken voor de erg fijne samenwerking en haar goede adviezen”.
 
 

Ingrid & Stephan.

 

Hoe leuk is het als er iemand is die alle wensen die door onze hoofden speelden reorganiseerde en daar één beeld van maakt. Duidelijkheid, rust en plezier in het aanpassen van onze woning. Dat is wat we vonden bij &MAR. Met zoveel liefde praten over interieur praten en in oplossingen denken is iets wat Martika ontzettend goed kan. In de gesprekken die we hebben gehad was er ook ruimte voor aanpassingen van beide kanten. Met daarbij ook adviezen om dingen niet te doen in huis met een goede onderbouwing. Op deze manier kom je samen tot een oplossing en word je huis een thuis. 

Renee & Maarten.

 

Na meerdere keren zelf klungelen in huis, 100 kussen bestellen en weer retour sturen, accessoires samenstellen en de kast weer leeghalen waren we het over één ding eens: we hadden hulp nodig! Op Instagram plaatste ik een oproep en &MAR was het antwoord. Haar Instagramfeed alleen al was prachtig. De eerste kennismaking voelde meteen goed: Martika is open, oprecht, spontaan en ze straalt wanneer ze over haar passie praat. Dit voor ons al een gunfactor opzich. Ze neemt de tijd, geeft ruimte, stelt goede vragen en is duidelijk in haar adviezen. Waarom iets wel kan of waarom niet. Toen het eerste plan op de mail kwam waren we ‘verbaasd’, dit was gewoon waar we al die tijd naar zochten. Kleine veranderingen maken grote gebaren! We hadden weer zin om iets in huis te doen, bij enige twijfel grappen we altijd ‘eerst Martika even vragen of dat wel kan’ en stapje bij beetje wordt het weer ons eigen, gezellige (oh en kindvriendelijk) huis.

Sharon & Roy.

 

Al lange tijd worstelde ik met de indeling en aankleding van mijn woonkamer. Ik vond er weinig sfeer in zitten en ik zat eigenlijk altijd in de keuken, termijn mijn woonkamer uitkijkt op een prachtig weiland. Martika heeft mij geholpen met de indeling, nieuwe kleuren aanbevolen op de wand, en mij geholpen met het stylen. Met als resultaat dat ik nu bijna altijd in de woonkamer zit en heerlijk geniet van het uitzicht en mijn fijne woonkamer. Martika luistert goed naar je wensen en weet deze om te zetten in mooie visuele presentaties. Dankjewel Martika!

Marga.

 

Martika heeft ons enorm geholpen bij alle vraagstukken rondom ons nieuwe huis. Wij zijn 71 & 73 en vonden het toch lastig om bepaalde keuzes te maken in ons nieuwe huis. Omdat wij pas een jaar geleden zijn gaan samenwonen hadden wij veel spullen die wij niet bij elkaar vonden passen. Aan Martika de vraag om hier een selectie van te maken en eventuele nieuwe meubels toe te voegen. Daarnaast heeft Martika meegedacht over de indeling van ons penthouse, de verschillende ruimtes, uitstraling van de keuken en heeft ze een ware galerij gemaakt van onze schilderijen. Wij zijn heel blij dat ze ondanks onze leeftijd het aandurfde en ons toch uit onze comfortzone heeft weten te halen. Dankjewel Martika!

Joop & Ariene.

 

Zakelijk.

Deze bedrijven en ondernemers gingen je al voor!