Particuliere klanten.

Voor de verbouwing van onze badkamer wilde wij iemand die buiten de lijntjes denkt en niks te gek vindt. Wij wilde niet een standaard witte badkamer maar echt iets anders dan anders. Martika kwam meteen met heel veel ideeën die allesbehalve standaard waren. Zo werden we zelf toch nog verrast. Martika ging ook mee naar verschillende winkels om ons ter plekke advies te geven op het gebied van materiaal. Heel erg fijn dat iemand ook daadwerkelijk met jou als klant mee wilt zoeken om zo de juiste keus te maken!

Willem & Jantine

Wij hadden al jarenlang dezelfde inrichting en wilde toch nu echt een keer wat anders. Wij hebben toen Martika gevraagd om met ons mee te kijken. Martika kwam met een uitgebreid plan van A tot Z en overal was over nagedacht. Martika nam ons mee in een voor ons nieuwe stijl met nieuwe combinaties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. We zijn enorm blij met het advies! Alles is samengevoegd tot een mooi geheel en wij kunnen na de verbouwing meteen aan de slag met dit advies! Wij kunnen Martika iedereen aanraden die net als wij al jarenlang worstelen met onze inrichting.

Dankjewel Martika voor je enorme betrokkenheid en het meedenken tijdens dit lastige maar toch ook leuke proces!

Frank & Jolanda

‘Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een sparringspartner om samen te kijken naar de branding. Ik kreeg van &Mar gelijk een mail met de werkwijze en voorbeelden van Brands om te kijken of dit het uitgangspunt kon zijn. Na een aantal mailtjes en een skypecall hebben we een live afspraak gemaakt. Al vrij snel kwamen we erop om volgend op het branding traject een fotoshoot een logisch gevolg was. Dit kon ook samen met &Mar gepland worden. Martika heeft locaties gezocht bij de ideeën die we hadden voor de verschillende scenario’s. Ze maakte een shot manual waar de planning instond en wie wat waar was en deed. Ze heeft een groot netwerk en durft te vragen toen bleek dat fotograaf en locaties niet op dezelfde dag konden. Vanuit haar netwerk hadden we heel snel een mooie nieuwe locatie waar we gave foto’s konden maken. Voor mij was het super relaxed om deze dag samen te realiseren. Alles was geregeld van locaties, visagie, fotograaf, accessoires en een strakke maar zeer realistische planning. &Mar staat voor kwaliteit!’

MARJO.

Martika heeft mijn woonkamer, met behulp van de al aanwezige meubels en inrichting helpen herindelen, ordenen, mooier en gezelliger maken. Ze heeft creatieve ideeën. Ze stimuleerde me tot wegdoen, en opnieuw nadenken over “wat wil ik met mijn kamer”. Martika heeft leuke en spontane invallen. Alles in samenspraak: ze heeft zeker een luisterend oor en houdt rekening met mijn wensen! En het beste advies: de helft van de boeken weg, en de rest op kleur in de kast: het is een stuk rustiger geworden.

MARGA.

Ik had net een nieuw huis gekocht. Als man zijnde weet je vaak niet wat wel en niet bij elkaar past (laat ik even voor mezelf spreken). Martika heb ik gevraagd om mijn woonkamer aan te pakken. Hier was het vooral belangrijk dat het echt een mannenhuis werd en wilde ik niet te veel accessoires. Martika kon zich heel goed inleven en snapte precies wat ik bedoelde. Ze kwam uiteindelijk met alle toffe meubels in twee stijlen gecombineerd. Zowel nieuwe producten in combinatie met vintage producten die ik al had. Het resultaat is super tof geworden en ik kan zeggen dat ik een echte mancave heb gekregen! Dankjewel Martika voor je enthousiasme, je overtuigingskracht en je professionaliteit!

JESPER.

Bedrijven waar &MAR voor heeft gewerkt: