An interior is the natural projection of a soul. 

– Martika.

The journey.

Van kleins af aan was ik altijd al bezig met vertellen hoe ik dingen graag zag. Dit ging vooral over wat ik dan aan moest. Kleding was een passie vanaf jongs af aan. Door de jaren heen werd deze passie uitgebreid met liefde voor mooie spullen, gezelligheid in huis en het mixen en matchen van verschillende stijlen. Mijn passie voor interieur en styling groeit met de dag meer.

Tijdens mijn studie Fashion & Textile Technologies heb ik een brede kennis op gedaan over interieurtextiel. Tijdens mijn afstudeerstage koos ik voor IKEA omdat ik meer ervaring wilde opdoen in interieurbrance. Naast mijn bedrijf, STUDIO &MAR werk ik ook nog steeds als interieurontwerper bij IKEA Duiven. 

STUDIO &MAR bestaat nu meer dan twee jaar en heeft al diverse particulieren en zakelijke projecten mogen voorzien van een nieuw interieur. Mijn inspiratie haal ik uit de kleinste dingen. Dit kan zijn door het bezoeken beurzen in binnen,- en buitenland maar ook de kleine dagelijkse dingen zoals wandelingen zorgen voor genoeg inspiratie. Naar mijn mening ontdek je mooie kleurencombinaties niet alleen vanaf staaltjes maar ook door er op uit te gaan. Deze dosis inspiratie wordt dagelijks aangevuld met mijn Instagram en Pinterest verslaving. Ik hecht zoveel waarde aan mooie plaatjes die mij weer nieuwe inspiratie geven voor mijn projecten. Dit perfecte plaatje is dan ook iets wat ik wil creëren bij mijn klanten thuis. 

&MAR is daarom een platform geworden voor ieder wat wils, de verschillende diensten kunnen zowel particulier als zakelijk worden aangeboden. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw eigen stijl en hoor ik graag vooraf wie je bent, wat je doet en vooral wat je mooi vindt en wat je inspireert. Graag werk ik daarna mee aan dit proces om dit tot realiteit te maken.

Tot snel!