BOEK HIER!
Kleuradvies

PROJECT &MAR | VILLA BLØFF ARNHEM.

Kleuradvies aan huis

Ik kom graag bij jou thuis om samen te kijken naar je interieur en welke kleuren hier het beste bij kunnen werken. Mijn kantoor zit vlakbij Arnhem dus ik ben erg flexibel. Maak direct een afspraak en ik kom zo snel mogelijk bij jou thuis langs!

Neem contact op

Kleuradvies woonkamer

De woonkamer is een van de belangrijkste kamers in huis. Hier besteed je de meeste tijd en ontvang je ook bezoek. Het is daarom belangrijk dat je je hier op je gemak voelt en dat de woonkamer jouw persoonlijkheid uitstraalt.

Neem contact op

Kleur doet veel met gevoel en emotie. Elke kleur staat voor een bepaald gevoel. Kleuren vertellen een verhaal en in dit geval jouw of jullie verhaal. Zo combineer ik altijd neutrale kleuren met accentkleuren. Ik laat zelden een muur wit omdat ik uit ervaring kan zeggen dat kleuren elkaar juist versterken. Waar een witte muur een gekleurde muur raakt zal deze kleur veel harder en minder

warm overkomen. Daarom vind ik het zoeken van de juiste kleurcombinaties een enorm feestje! Ik help jou graag met de juiste combinatie van kleuren, die passend zijn bij jouw persoonlijkheid, woonkamer en de laatste (tijdloze) trends.

 

Sfeer en stijl advies

Wil je naast een kleuradvies ook meer handvatten wat betreft raamdecoratie, meubels of accessoires? Dan sluit wellicht een sfeer & sfeer advies beter aan bij jouw wensen. Ik denk graag met jou mee in een pakket op maat!

SFEER & STIJL ADVIES

 

Kleuradvies nabij Arnhem

Studio &Mar heeft een mooi kantoor vlakbij Arnhem, namelijk in Renkum. Vanuit hier bedient &Mar particulieren en bedrijven in heel Nederland. Omdat het kantoor vlakbij Arnhem is heeft &MAR ook veel kleuradviezen uitgebracht in Arnhem en omgeving. Vanuit Arnhem verzorgen we ook de webshop met interieur accessoires en hebben we een groot netwerk met interieur fotografen, leveranciers en meer. Voor het totaalpakket van kleur en stijladvies kun je bij mij terecht!