*Voor optimale beeldbeleving raden wij je aan deze blog te lezen via een laptop of computer. 

Lisa (25) woont samen met haar vriend in een prachtig nieuwbouw appartement in Wilnis. Lisa werkt in het dagelijks leven als product developer voor Vondels Amsterdam en heeft naast haar fulltime baan haar eigen bedrijf STUDIO L. waar ze de meest prachtige illustraties maakt. 

Lisa en haar vriend wonen pas drie maanden in dit prachtige appartement. Bij binnenkomst zijn wij dan ook enorm verbaasd over hoe af en strak alles is. Onze ogen vallen direct op een aantal prachtige items. Lisa haar grootste vriend is Marktplaats. Hier heeft ze meerdere zoektermen aan staan waar ze uiteindelijk al haar prachtige parels van interieurstukken vindt. Wij nemen jullie snel mee in het verhaal achter Lisa en dit fijne interieur!  

Voor de mensen die je nog niet kennen, wie ben je en wat doe je voor werk?

Mijn naam is Lisa, 25 jaar en ik ben fulltime Product Developer voor Vondels Amsterdam. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf STUDIO L. En sinds kort ben ik ook samen met een vriendin het bedrijf Everlasting begonnen.

Tof! Wat houden je bedrijven in? 

Voor STUDIO L. maak ik voornamelijk prints, illustraties en schilderijen. Dit kan bestaand werk zijn wat ik verkoop maar ook op aanvraag maak ik persoonlijke illustraties. En met Everlasting blazen we vintage en marktplaats finds een nieuw leven in. Als het product nog in goede staat is verkopen we het zo en anders geven wij een product nog een unieke en persoonlijke touch van ons beiden. 

Hoelang wonen jullie hier al? 

Wij wonen hier nu drie maanden. Net toen Corona begon zijn wij hier ingetrokken. Dit kwam ons eigenlijk heel goed uit want thuiswerken was hierdoor heel fijn in een compleet nieuw huis en omgeving. Vooral nu de zomer is begonnen en wij heerlijk op het balkon kunnen zitten. Hier zijn we heel blij mee! 

 

Hebben jullie ondanks dat dit een nieuwbouw woning is nog veel moeten klussen? 

Alles was natuurlijk heel strak opgeleverd dus dit was heel fijn. Voor de keuken hebben wij nog wel flink wat werk moeten verzetten om uiteindelijke onze droomkeuken te creëren. Maar ook dit is uiteindelijk gelukt!

De keuken is echt prachtig! Waar is deze van?

Dankje! Van Bruynzeel. Hier kun je echt alles zelf samen stellen dus dat is ontzettend fijn. 

Heb je al een lievelingsplekje in huis? 

Ja ik denk toch wel de keukentafel! In de avond schijnt dan precies de avondzon op de keukentafel. En door de dag heen is het hier ook heel licht dus dat geeft een heel prettig gevoel!

 

Je maakt natuurlijke prachtige dingen zelf! Heb je ook nog andere inspiratiebronnen waar jij inspiratie uithaalt voor in je interieur?

Ja mede door mijn eigen werk maar ook door tijdschriften. Elke keer als ik in de winkel ben kijk ik of er alweer een nieuw tijdschrift is. Ik kan beter een abonnement nemen haha! Maar dit voelt ook altijd als een cadeautje voor jezelf. Daarnaast natuurlijk Pinterest en Instagram die zorgen elke dag weer voor oneindig veel inspiratie. 

Heb je een favoriet item in huis?

Mijn favoriete item is de vaas van Ferm Living. Dit was een rib uit mijn lijf haha. En daarnaast ben ik ontzettend blij met hoe de keuken is uitgepakt. De open keuken met het marble blad geven een enorm open en clean gevoel aan de rest van de ruimte. 

Ik vind de houten plank ook een ontzettende warme en fijne uitstraling geven!

Zitten jij en je vriend op een lijn als het aankomt op inrichting? 

Ik denk als het aan hem had gelegen had het huis er heel anders uit gezien haha! Wij hebben een stoel normaal in de woonkamer staan die van mijn opa is geweest. Hij zit enorm lekker maar hij is niet heel mooi. Doordat hij van mijn opa is geweest is deze ook van emotionele waarde. Dus hierin hebben we een compromis gesloten. 

Mannen vinden comfort ook iets belangrijker dan uiterlijk haha!

.

Voor je bedrijf Everlasting koop je veel tweedehands spullen om te verkopen, heb jij zelf in je interieur ook veel tweedehands spullen? 

Ja! Marktplaats is echt mijn favoriet. Daar heb ik heel veel zoektermen aan staan waarvan ik elke dag een reminder krijg. De bank komt bijvoorbeeld van Marktplaats maar ook de grote spiegel in onze kledingkamer. Ik probeer nu wel iets te minderen anders worden het teveel spullen haha! 

Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?

Ik denk Scandinavisch Chic. Ik hou heel erg van een lichte basis gecombineerd met warme materialen en producten. Maar ik neig ook veel naar design items. Maar dit past natuurlijk ook bij de Scandinavische stijl! 

De lamp boven de eettafel is ook prachtig! Waar is deze van?

Deze hebben we gekocht bij Westwing. Ik ben gek op bollampen zoals je ziet haha! 

En de oude kast die in de keuken staat?

Deze kast heb ik voor zestig euro gekocht bij de kringloop. Ik heb hem toen in dezelfde kleur geschilderd als de kleur van de muur zodat de kast iets minder de kamer in kwam. 

Hebben jullie de badkamer ook nog zelf verbouwd of is deze zo opgeleverd? 

De tegels hebben wij tijdens de bouw al uitgezocht. Hierin hadden we drie opties waar we uit konden kiezen. De wasbak die erin zat hebben we wel direct er weer uitgesloopt en vervangen voor een IKEA-meubel. De glazen wand moest eigenlijk omdat er geen deur in kon maar dit heeft uiteindelijk super mooi uitgepakt!

Heb je nog favoriete merken waar je graag shopt? 

Ik vind Westwing wel echt een hele fijne site.  Je hebt daar heel veel mooie producten in diverse prijsklasse. Daarnaast uiteraard kringloopwinkels en en Marktplaats. En een van mijn favoriete merken is toch wel HK Living. Ik vind hun producten heel mooi en ik vind het ontzettend leuk dat het een Nederlands bedrijf is. 

 

Ik zie ook een prachtige lambrisering van latjes in jullie slaapkamer. Hebben jullie dit zelf gemaakt? 

Ja! Dit heb ik wel samen gedaan met mijn vriend en schoonvader. Hier had ik hun wel echt bij nodig haha! Het was een enorme klus. Maar uiteindelijk vind ik het effect prachtig! Ik heb de muur en de latjes in dezelfde tint geschilderd zodat de latjes wegvallen in de muur. Ik vind het leuk dat deze ruimte net iets anders is dan de overige ruimtes waar de muren super strak zijn. 

Ja begrijpelijk, dit is prachtig!

Jij en je vriend zijn dus ook handig? 

Ja wij vinden klussen beiden eigenlijk heel erg leuk. Mijn vriend vindt vooral het grove werk leuk haha! Ik ben meer van de finishing touch. Maar daarom vormen wij denk ik een heel goed duo. 

 

Heb je nog dromen voor dit huis of eventueel een toekomstig huis? 

Een atelier! Dat is wel echt een groot gemis hier. Ik verbouw nu de hele keukentafel om tot een mini atelier.  Alleen moet ik dit naderhand wel opruimen en je wilt het liever laten liggen zodat je direct weer door kunt. 

P.S. Wil je meer van Lisa haar prachtige interieur en werk zien? Neem dan een kijkje op haar instagramaccount @studiol.isa voor hele fijne interieurinspiratie!

Liefs,

Martika

(Al het gekozen beeld is gefotografeerd door Marlou Hensen en mag niet zonder toestemming worden gebruikt).

Een reactie op “LISA DE VRIES.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.