PAKKETTEN & DIENSTEN.

 

Ga jij verhuizen of verbouwen? Of kan jouw interieur wel een make-over gebruiken? Dan past wellicht een van de onderstaande diensten bij jou. Tijdens zo’n proces komen er enorm veel vragen en keuzes op je af. Er wordt veel van je gevraagd qua energie en soms heb je het overzicht niet meer. Je hoofd zit dan vol en er is geen ruimte meer voor duidelijk keuzes.  

Voor de juiste balans tussen jou en jouw interieur is een goed interieurplan en advies van essentieel belang. Hierdoor voorkom je miskopen en creëer je eindelijk de sfeer en woonstijl die bij jou past. Tijdens een eerste intake bespreken wij samen jouw interieurwensen. Door de juiste vragen te stellen kom ik er achter welke dienst het meest bij jou of jullie past. 

STUDIO &MAR denkt mee en luistert vooral heel goed naar jouw wensen voor een plan op maat. Want jouw wensen staan bij mij centraal en deze zet ik om in concrete aanbevelingen voor jouw interieur. Daarnaast ondersteunt STUDIO &MAR jou tijdens verbouwingen waardoor over alles wordt nagedacht. Je bent welkom op mijn kantoor vlakbij Arnhem of ik kom bij jullie thuis. 

Ben jij net zo enthousiast als ik? Laten we dan snel aan de slag gaan met jouw interieuradvies op maat!

KLEURADVIES

INFO & PRIJZEN

INTERIEURADVIES
BASIS

iNFO & PRIJZEN

INTERIEURADVIES BEDRIJVEN
(NEW COMING SOON).

INFO & PRIJZEN

LICHTPLAN

info & prijzen

INTERIEURADVIES COMPLEET

info & prijzen

STYLING ADVIES
(COMING SOON).

INFO & PRIJZEN

 

Interieuradvies vlakbij Arnhem

STUDIO &MAR heeft een mooi kantoor vlakbij Arnhem, namelijk in Renkum. Vanuit deze interieurontwerp studio bedient STUDIO &MAR particulieren en bedrijven in heel Nederland. Omdat het kantoor vlakbij Arnhem is heeft STUDIO &MAR ook veel interieuradviezen uitgebracht in Arnhem en omgeving. Vanuit Arnhem verzorgen we ook de webshop met interieur accessoires en hebben we een groot netwerk met maatwerk specialisten, aannemers, schilders, meubelleveranciers en nog veel meer. Voor het totaalpakket kun je bij mij terecht!

Woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en zolder.

Voor elke kamer in jouw huis kan ik een interieuradvies voor realiseren. Ook kan ik zo eenheid creëren door jouw huis.

Met deze eenheid sluit het interieuradvies voor jouw woonkamer en slaapkamer bijvoorbeeld compleet op elkaar aan. Wil je een ander interieuradvies voor de zolder? Een advies dat compleet onderscheidend is ten opzichte van de woonkamer? Dan houd ik daar helemaal rekening mee! 

Elke kamer in jouw huis verdiend z’n eigen stijl. Bij de kennismaking kom ik graag even langs in jouw woonkamer om een moodboard te bespreken. Zo kom ik achter jouw wensen. Ook bekijken we uiteraard alle andere kamers van jouw huis. Hoe beter ik jou en je huis leer kennen, hoe persoonlijker het interieuradvies zal zijn!

Veelgestelde vragen over interieuradvies

Welke inrichting past bij mij?

Welke inrichting bij jou past is heel persoonlijk. En wat er bij jou past gaan we samen achter komen! We gaan namelijk samen een moodboard opstellen om te kijken welke type inrichting jij mooi vindt. Op basis hiervan maak ik een persoonlijk interieuradvies voor jou waar jij uiteraard op mag reageren. En zo komen we uiteindelijk tot hét perfecte interieur plan op maat voor jou!

Wat kost interieuradvies?

De kosten voor een interieuradvies zijn verschillend. Waar de een alleen een kleuradvies nodig heeft, heeft de ander een uitgebreid advies nodig. De kosten voor een interieuradvies basis startten vanaf €1449,- en lopen verder op afhankelijk van de grootte van de ruimte(s), de wensen en behoeften en eventuele andere onderdelen die we nog toevoegen. 

 

Waarom heb je interieuradvies nodig?

Je thuis is je basis. De plek waar je je veilig en op je gemak voelt. En waar je vrienden en familie ontvangt. Waar je de meeste tijd van je leven, naast je werk, doorbrengt. De investering van een interieuradvies valt in dat perspectief weer ontzettend mee en is het waard. Je investeert daarmee niet alleen in je huis, maar ook in jezelf.